Ons restaurant in Nijvel

Door Nijvel gaan en op zoek naar een kwaliteitsrestaurant voor de lunch of voor de avond? Ontdek meer over het restaurant van ons viersterrenhotel, 7 dagen per week geopend om uw smaakpapillen te verwennen met smakelijke en seizoensgebonden gerechten!

Als Hotel Nijvel-Sud van de Van der Valk-groep al jaren een voorbeeldige reputatie geniet in Waals-Brabant en elders in België, het is dankzij het restaurant dat het binnen zijn muren herbergt!
Onlangs gerenoveerd, net als ons hele hotel, biedt ons eetgedeelte meerdere mogelijkheden om te dineren, of u nu een kamer in het hotel heeft of door de regio Nijvel loopt. Houd er rekening mee dat deze ruimte een kinderhoek heeft die is uitgerust met spelletjes en een tv, om uw kind het beste te vermaken tijdens uw maaltijd.

Het restaurant, voor een gastronomische pauze

Omdat de kwaliteit van onze service ook afhangt van de kwaliteit van onze borden, bieden wij u aan om elke dag van de week aan een van de tafels van ons restaurant te zitten. Op het menu heb je de keuze tussen verschillende gerechten met Belgische en Franse inspiratie, maar ook seizoensspecialiteiten, met speciale zorg gekookt en bereid. Mis in het seizoen ons spel, onze mosselen of onze aspergegerechten niet!

Sommige gerechten maken ook deel uit van de specialiteiten van het huis en verrukken de smaakpapillen van gewone gasten, zoals onze beroemde beef tagliata.

Onze chef-kok, Cédric Tennstedt (voormalig chef-kok van de Vieux Maronnier in Nijvel), maakt er een erezaak van om verse en kwaliteitsproducten te sublimeren en ze te verdraaien met zijn persoonlijke toets. Al onze gerechten worden ter plaatse in onze keuken bereid door een brigade die attent is om aan al uw wensen te voldoen. Op verzoek bieden wij vegetarische gerechten en een exclusief vegetarisch buffet aan.

Het brasserie

Liever een snelle en gemakkelijke maaltijd? Het is ook mogelijk! We leiden je dan naar het « Bistro » deel van ons restaurant in Nijvel, waar u aan een tafel kunt zitten die is uitgerust met stopcontacten om van uw maaltijd te genieten en alleen of in coworking te werken.

Op het menu bieden we een menu aan bestaande uit typisch Belgische en klassieke gerechten uit brouwerijen, maar ook kleine restaurants, pasta en kwaliteitsburgers.

De buffetten

Onze eetzaal omvat ook een « live-koken » gebied waar regelmatig onbeperkte buffetten van eerste kwaliteit worden bereid, lunch voor zakenlunch, vrijdag- en zaterdagavond of zondag voor brunch. Thematische buffetten worden ook regelmatig georganiseerd om u een avond te laten reizen, aarzel niet om onze Facebook-pagina te volgen om op de hoogte te worden gehouden.

Wilt u een tafel reserveren in ons restaurant in Nijvel? Neem gerust contact met ons op!