Fitness & Wellness

In Hotel Nivelles-Sud vindt u een prachtig fitness- en wellnesscentrum met een gratis toegankelijk voor alle hotelgasten.

Elke dag is het toegang mogelijk tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Deze ruimte wordt beheerd door een team van specialisten van de Kineo-groep en bestaat uit een fitnessruimte met machines, een groepsles, een binnen zwembad, een sauna, een hamam en een jacuzzi.

Het schoonheidsalon "Rêves pour soi" maakt ons buitengewone ontspanningsaanbod compleet !

Gezien de gezondheidsmaatregelen die moesten worden getroffen om COVID-19 aan te pakken, is onze "Wellness" ruimte alleen toegankelijk in periodes van 40 minuten per persoon. De fitnessruimte, het binnenzwembad en de sauna zijn toegankelijk, maar helaas zijn de jacuzzi en het stoombad op dit moment nog steeds verboden.

Bovendien is de "Wellness" ruimte alleen toegankelijk wanneer het personeel van het KINEO toezicht houdt en zorgt voor de naleving van veiligheidsmaatregelen:

                    Maandag t / m vrijdag: 9.00 - 22.00 uur                                                                                                Zaterdag t / m zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Het binnen of buitenzwembad is niet toegankelijk wanneer er groepslessen zijn gegeven, zie hiervoor het groep lessen uurrooster (blauwe kleur).